Traplift prijzen

Trapliften in elke prijsklasse

PractiComfort biedt trapliften in elke prijsklasse. Er is ook huur, 2e hands en financiering mogelijk. De traplift prijzen zijn afhankelijk van het model dat past bij uw trap en uw persoonlijke wensen.

3 verschillende offertes

Met 17 trapliften van verschillende fabrikanten zijn we fabrikant onafhankelijk. U heeft keuze uit trapliften van ThyssenKrupp, Handicare, Minivator, Platinum, Extrema en Heymer. Objectief zetten we de voor- en nadelen van de trapliften voor u op een rij. U ontvangt direct 3 verschillende offertes. Zo vinden we de traplift die het beste bij ú past.

Wat kost een traplift?

Een traplift is een grote aankoop. Let er daarom goed op dat u de “voor ú beste traplift” aanschaft. Het is het belangrijk dat u een traplift koopt die past bij uw wensen en uw woning. Uw comfort en veiligheid staan voorop. Maak ook een bewuste keuze bij wie u de traplift koopt. Kijk daarbij ook goed naar de betrouwbaarheid en de kosten van:

Wist u dat PractiComfort eigen gecertificeerde monteurs heeft voor de installatie, het onderhoud en de service?

Traplift huren

Soms is het voordeliger om een traplift te huren. De mogelijkheden om te huren zijn afhankelijk van uw type trap. Bel onze adviseurs voor overleg: 0800 565 0800 (gratis nummer).

Fabrikant onafhankelijk advies

Ontvang 3 offertes met fabrikant onafhankelijk advies bij u thuis. We zetten 16 traplift prijzen van diverse fabrikanten overzichtelijk op een rij. En we maken direct 3 verschillende offertes op maat. Het beste advies krijgt u thuis. We zien direct hoe de verschillende trapliften op uw trap passen. Het thuisadvies is gratis en vrijblijvend.

Liever zelf traplift prijzen vergelijken?

Met onze keuzehulp vindt u in 5 stappen uw traplift. Daarna kunt u zelf traplift prijzen vergelijken. Heeft u nog aanvullende gegevens nodig over bijvoorbeeld levertijden of prijzen? Bel onze adviseurs voor overleg: 0800 565 0800 (gratis nummer). Bekijk ook gerust onze financieringsmogelijkheden.

Prijzen tweedehands trapliften

Ons aanbod in gebruikte trapliften is een heel gevarieerd maar ook een steeds wisselend aanbod. Wilt u meer weten over de tweedehands liften die we momenteel beschikbaar hebben? Bel onze adviseurs voor overleg: 0800 565 0800 (gratis nummer). Ook op tweedehands liften krijgt u uitstekende garanties en kunt u onderhoudscontracten afsluiten.

Een traplift is goedkoper dan verhuizen

De kosten van verhuizen, klussen en inrichten vallen altijd tegen. Vergeet bij een koopappartement niet om rekening te houden met de bijkomende ‘kosten koper’ en de maandelijkse servicekosten. Een traplift is geen verbouwing. Trapliften worden eenvoudig op de traptreden gemonteerd.

U kunt vertrouwen op onze ervaring

Vaak horen we na het persoonlijke advies en het maken van de offertes:

  • “Handig dat in één advies alle trapliften duidelijk met elkaar worden vergeleken.”
  • “Wat een duidelijke uitleg, nu begrijp ik pas echt goed hoe een traplift werkt en waar de rail komt.”
  • “U heeft mij een alternatief laten zien waar anderen het niet over hebben gehad.”

En daar zijn we trots op!

Vraag nu gratis onze brochure aan

Wilt u meer informatie? We e-mailen u graag onze digitale brochure.

Ontvang de digitale brochure