Garantie op trapliften

Koop zonder zorgen met onze garantie op trapliften

  • Naar keuze 2, 5, 7 of 10 jaar garantie
  • Terugkoopgarantie op trapliften met bocht: uniek in Nederland
  • 30 dagen omruilgarantie
  • Onderdelen gegarandeerd 10 jaar leverbaar

Naar keuze 2, 5, 7 of 10 jaar garantie

U kunt ervoor kiezen om de garantie uit te breiden naar 5, 7  of 10 jaar in combinatie met onze jaarlijkse onderhoudsservice. Dan weet u waar u aan toe bent: zorgeloos gebruik zonder onverwachte kosten of problemen. Wij zorgen voor uw onafhankelijkheid.

Terugkoopgarantie op trapliften met bocht: uniek in Nederland

Als enige trapliftspecialist in Nederland bieden we u een terugkoopgarantie aan op onze trapliften. U ontvangt hier zelfs een certificaat voor. Naast het financiële voordeel, draagt u hiermee ook bij aan een beter milieu. PractiComfort zorgt ervoor dat de onderdelen worden gereviseerd of gerecycled. Meer informatie en de voorwaarden vindt u op het certificaat.

Eigen gecertificeerde monteurs

PractiComfort heeft een eigen professionele servicedienst met eigen monteurs. Zij verzorgen de plaatsing, het onderhoud en de service van uw traplift. Zo zorgen we ervoor dat u één aanspreekpunt heeft. We verwijzen niet naar fabrieksgarantie maar lossen eventuele problemen op. U kunt uw traplift zorgeloos gebruiken.

Jaarlijkse onderhoudsbeurt

Wilt u geen garantieverlenging maar wel een jaarlijkse onderhoudsbeurt? Ook dat is mogelijk. Een jaarlijkse onderhoudsbeurt zorgt ervoor dat uw traplift altijd betrouwbaar, comfortabel en veilig is.

Bekijk de abonnementen

Standaard 24 maanden garantie

De garantie op trapliften is minimaal 24 maanden. Er worden geen kosten in rekening gebracht zoals voorrijkosten, arbeidsloon en onderdelen. Wij garanderen dat alle onderdelen minimaal 10 jaar leverbaar zijn.

30 dagen omruilgarantie

Mocht u niet tevreden zijn met uw scootmobiel, rechte traplift, sta-op fauteuil of badlift dan heeft u 30 dagen na aankoop het recht om deze om te ruilen voor een ander model van gelijke waarde. Alleen geldig voor standaardproducten.

U kunt vertrouwen op 25 jaar ervaring

Met 25 jaar ervaring hebben we een ervaren en betrouwbare servicedienst opgebouwd

  • Installatie, onderhoud en service door eigen monteurs
  • Gecertificeerde monteurs
  • Ervaren monteurs bij u in de buurt

Heeft u vragen over garantie op trapliften, of over service of onderhoud van uw traplift?
Bel 071 - 409 71 71 of mail naar [email protected].

Vraag onze gratis brochure aan

Wilt u meer informatie? We e-mailen u graag onze digitale brochure.

Ontvang de digitale brochure