Traplift advies

Fabrikant onafhankelijk advies

Elke woning is anders. Daarom is een traplift altijd maatwerk. U bent uniek, met uw eigen persoonlijke wensen. En heeft u al nagedacht over de keuze uit koop, huur of misschien wel tweedehands?

17 trapliften van verschillende fabrikanten

Fabrikanten adviseren slechts hun eigen trapliften. PractiComfort heeft 17 trapliften van verschillende fabrikanten zoals ThyssenKrupp, Handicare, Minivator, Platinum, Extrema en Heymer. U krijgt een fabrikant onafhankelijk advies en we vinden de beste en voordeligste trapliften voor u.

Het beste traplift advies krijgt u thuis

We zien dan exact hoe de verschillende trapliften op uw trap passen. Het advies is kosteloos en verplicht u nergens toe. Het traplift advies wordt gepland op een moment dat het ú uitkomt. Een afspraak op zaterdag is ook mogelijk. Wilt u dat er een familielid of andere bekende bij is? Geen probleem! Wat ons betreft is iedereen welkom.

Onze traplift specialisten adviseren u graag

Onze adviseurs zijn ervaren specialisten. In 27 jaar hebben we al meer dan 60.000 trapliften geïnstalleerd. We adviseren u graag welke trapliften passen op uw trap en het beste aansluiten bij uw situatie en voorkeuren. Tijdens het persoonlijke advies zult u merken hoeveel vakkennis en ervaring we hebben. En ook dat oprechte aandacht en rustig de tijd voor u nemen voor ons heel gewoon is. We zijn pas tevreden als u dat bent!

Gratis advies + 3 offertes

Ons advies is fabrikant onafhankelijk. Objectief zetten we de voor- en nadelen van de trapliften voor u op een rij. Zo vinden we de traplift die het beste bij ú past. In elke prijsklasse. U ontvangt direct 3 verschillende offertes op maat. Ons advies is gebaseerd op meer dan 27 jaar ervaring.

Maak een afspraak

Vraagt u traplift advies voor iemand anders?

Bent u bezorgd over de veiligheid van een familielid? Wordt uw bezorgdheid niet gedeeld? Of bent u mantelzorger? Wij zijn bekend met dit soort situaties. Maak gebruik van onze ervaring. Bel onze adviseurs voor overleg: 0800 565 0800 (gratis nummer).

U kunt vertrouwen op 27 jaar ervaring

Vaak horen we na ons traplift advies:

  • “Handig dat in één advies alle trapliften duidelijk met elkaar worden vergeleken.”
  • “Wat een duidelijke uitleg, nu begrijp ik pas echt goed hoe een traplift werkt en waar de rail komt.”
  • "U heeft mij een alternatief laten zien waar anderen het niet over hebben gehad.”

En daar zijn we trots op!

Wilt u liever trapliften bekijken of proberen? U bent ook van harte welkom in onze showroom voor een traplift advies.

Vraag nu gratis onze brochure aan

Wilt u meer informatie? We e-mailen u graag onze digitale brochure.

Ontvang de digitale brochure