Sta-op stoel financieren

Relaxfauteuil of sta-op stoel financieren

Een relaxfauteuil of sta-op stoel financieren is een grote investering. Het kan zijn dat u het bedrag niet geheel kunt of wilt voldoen. Een oplossing zou kunnen zijn om uw relaxfauteuil of sta-op stoel te financieren via PractiComfort.

Een relaxfauteuil of sta-op stoel financieren via Santander

PractiComfort heeft een speciale regeling kunnen treffen met Santander* waardoor de mogelijkheid om een relaxfauteuil of een sta-op stoel financieren mogelijk is tot en met een leeftijd van 75 jaar. Een uitzondering. Normaal is dit niet meer mogelijk voor 65-plussers.

Een relaxfauteuil of sta-op stoel financieren via PractiComfort

  • Geen aanbetaling vereist.
  • Laag maandbedrag door gespreide betaling over 12-72 maanden. 
  • In België geldt een termijn van 12-27 maanden.
  • Tussentijds boetevrij aflossen mogelijk.
  • Snel geregeld.

Wilt u meer weten over een relaxfauteuil of sta-op stoel financieren via PractiComfort en Santander? U kunt altijd bellen naar 0800 565 0800 (gratis nummer). Één van onze medewerkers staat u graag te woord.

* Een niet-doorlopend kredietaanbod van Santander Consumer Finance Benelux B.V.. Toetsing en registratie BKR. Vraag uw adviseur naar de voorwaarden en standaard informatieblad. PractiComfort treedt op als vrijgestelde Bemiddelaar. Santander en PractiComfort geven geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financieel product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie.

Vraag nu gratis onze brochure aan

Wilt u meer informatie? We e-mailen u graag onze digitale brochure.

Ontvang de digitale brochure