Onderhoud

Onderhoudsabonnement

We verzorgen graag het onderhoud van uw traplift of scootmobiel. Dit kan met onze onderhoudsservice. Met een onderhoudsabonnement houdt u uw product altijd betrouwbaar, comfortabel en veilig. Zo kunt u zorgeloos blijven genieten van uw producten, nog jarenlang na aanschaf!

Preventief onderhoud

Onze producten zijn van hoge kwaliteit. Toch is het raadzaam om een onderhoudsabonnement af te sluiten voor periodiek onderhoud. Door periodiek onderhoud voorkomt u slijtage of eventuele storingen. Zo kunt u onbezorgd gebruik blijven maken van uw scootmobiel of traplift. Ook als uw scootmobiel of traplift elders is gekocht, bieden wij reparatiediensten, service en onderhoud aan.

Vakkundig personeel

Het onderhoud wordt uitgevoerd door ons vakkundig personeel dat 24/7 voor u klaar staat. Elke dag zijn er 40 deskundige monteurs op pad om uw producten betrouwbaar, comfortabel en veilig te houden!

  • Kies voor een onderhoudsabonnement!
  • Verlengt de levensduur van uw product.
  • Vermindert de kans op eventuele storingen.
  • Bespaart op onderhoudskosten.
  • Zorgt ervoor dat uw product altijd comfortabel, betrouwbaar en veilig is.
  • U krijgt altijd 10% korting op onderdelen.

Diverse onderhoudsabonnementen

Bent u geïnteresseerd in een onderhoudscontract? Wij bieden diverse onderhoudsabonnementen aan zodat u er altijd een vindt die bij ú past.

Voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden, kunt u contact opnemen met het nummer 071 - 409 71 71 of een mail sturen naar [email protected]. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord en zetten eenvoudig alle mogelijkheden voor u op een rij. Met meer dan 25 jaar ervaring kunnen wij antwoord geven op al uw vragen.