Service

Hoog serviceniveau

Ook na aankoop kunt u op ons rekenen. Met 25 jaar ervaring hebben we een betrouwbare servicedienst opgebouwd.

Service aan huis door eigen monteurs

We bieden 24/7 service aan huis door eigen monteurs. Alle monteurs zijn gecertificeerde specialisten. Wist u dat we eigen monteurs door het hele land hebben? Zo heeft u altijd een monteur uit de omgeving. Ook de installatie van trapliften wordt door eigen gecertificeerde trapliftspecialisten verzorgd.

Naar keuze 2, 5 of 10 jaar garantie

Bij alle producten krijgt u standaard 2 jaar garantie. Bij deze garantie worden er geen kosten in rekening gebracht zoals voorrijkosten, arbeidsloon en onderdelen. De garantie is uit te breiden naar 5 jaar. Op trapliften en scootmobielen is zelfs 10 jaar garantie mogelijk!

Terugkoopgarantie trapliften

Als enige trapliftspecialist in Nederland bieden we u een terugkoopgarantie aan op trapliften. Daarnaast bieden wij ook een omruilgarantie voor rechte trapliften, scootmobielen en stoelen. Zo kunt u zonder zorgen genieten van uw traplift, scootmobiel of stoel.

Omruilgarantie, dus altijd de juiste keuze

Met onze omruilgarantie garanderen we de juiste keuze. Wilt u bijvoorbeeld toch meer comfort? Of harder rijden? Dan kunt u uw product binnen 30 dagen omruilen voor een ander model van gelijke waarde. Alleen geldig voor standaardproducten.

Service, al 25 jaar

Een betrouwbare ervaren servicedienst.

  • Installatie, onderhoud en service (24/7) door eigen monteurs
  • Monteurs zijn gecertificeerd
  • Monteurs komen bij u uit de omgeving


Naar abonnementen

Unieke garanties

Koop zonder zorgen met onze garanties.

  • Naar keuze 2, 5 of 10 jaar garantie
  • Terugkoopgarantie op trapliften
  • Omruilgarantie, dus altijd de juiste keuze


Ga verder naar garantie

Bij pech altijd een oplossing

Krijgt u pech langs de weg met uw scootmobiel? Of doet uw traplift het niet meer? Wij bieden hulp bij problemen. Wij hebben een speciale servicedienst die u kunt bellen in geval van pech. Wij bieden altijd service aan huis. Deze service geldt ook in het weekend of in de avond.

Onderhoudsabonnementen

Onze onderhoudsabonnementen zorgen ervoor dat uw scootmobiel of traplift altijd betrouwbaar, comfortabel en veilig is. Het vermindert de kans op eventuele storingen en verlengt de levensduur.

Klantenservice

Heeft u verder nog vragen over een van onze diensten, onze producten of onze garanties? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Of bekijk onze veelgestelde vragen. Ook hebben wij een bezorgservice.

Wilt u meer weten over de producten van Practicomfort? Bekijk onze mogelijkheden voorpersoonlijk advies bij u thuis.