Speciale scootmobielen

Twist 2

Twist 2

Met de Twist 2 geniet u weer van een dagje weg met uw partner of vriend.

  • Scootmobiel voor 2 personen
  • Snelheid: tot 12 km/u
  • Lichaamsgewicht: tot 225 kg
Meer informatie
Smartscooter

Smartscooter

De Smartscooter is een 4-wiel scootmobiel met vaste overkapping.

  • Snelheid: tot 14 km/u
  • Actieradius: max. 40 km
  • Lichaamsgewicht: tot 160 kg
Meer informatie

Onze showrooms zijn weer beperkt opengesteld

Showroom PractiComfort

Maak een afspraak voor uw bezoek om onnodig wachten te voorkomen.

U kunt contact met ons opnemen via telefoon (071 799 82 21), e-mail ([email protected]) of chat.

Speciale scootmobiel

Het kan voorkomen dat u iets specifiekere wensen heeft dan een vaste scootmobiel of een opvouwbare scootmobiel. PractiComfort heeft ook speciale scootmobielen. Deze zijn perfect voor als u samen met uw partner op één scootmobiel wilt of als u altijd droog wilt blijven op uw scootmobiel.

De Twist 2 is een scootmobiel waar twee personen op kunnen zitten. Zo kunt u altijd samen met uw partner overal naartoe. Deze scootmobiel heeft een snelheid van 12 kilometer per uur en kan op een volle accu een afstand van maximaal 40 kilometer rijden.

Of zoekt u juist een scootmobiel waar u altijd droog op blijft? Dan is een scootmobiel met overkapping wat voor u. Zo komt u overal. Zelfs bij regen. Deze scootmobiel heeft een snelheid van 15 kilometer per uur en kan op een volle accu een afstand van maximaal 40 kilometer rijden.

Denkt u er aan om een Twist 2, Smartscooter of Smartscooter 2 scootmobiel aan te schaffen? Wij komen graag bij uw langs voor een vrijblijvend en onafhankelijk thuisadvies. Tijdens dit thuisadvies kunt u proefritjes maken en precies zien welke scootmobiel bij ú past. Voor een afspraak kunt u bellen naar 071 - 799 82 21.