Scootmobiel accessoires

Stokhouder opvouwbare

Stokhouder opvouwbare

Bent u op zoek naar een eenvoudige manier om uw wandelstok of kruk mee te nemen wanneer u gebruik maakt van uw opvouwbare scootmobiel?

  • Eenvoudig te monteren
  • Voor opvouwbare scootmobielen
Meer informatie

Kom langs in onze showroom

Showroom PractiComfort

Lageweg 53
2222 AG Katwijk

Maandag10.00 -17.00u
Dinsdag10.00 -17.00u
Woensdag10.00 -17.00u
Donderdag10.00 -17.00u
Vrijdag10.00 -17.00u
Zaterdag10.00 - 16.00u

Routebeschrijving

Scootmobiel accessoires

Wij hebben een ruim aanbod aan scootmobiel accessoires. Zo maakt u uw scootmobiel comfort compleet! Wij hebben accessoires in de volgende categorieën: mobiliteit, veiligheid, comfort, bagageruimte, bescherming en reserve onderdelen.

Om uw scootmobiel zo praktisch mogelijk te maken qua mobiliteit hebben wij autoliften, drempelhulpen, oprijdgoten, rollatorhouders en stokhouders. Wilt u graag meer veiligheid op uw scootmobiel? Dan hebben wij een verlichtingsset en een alarmsysteem. Voor de dagen dat het regent hebben wij overkappingen, regencapes en gevoerde beenzakken. Het kan ook zijn dat u wat extra’s wil meenemen op uw scootmobiel zoals de boodschappen. Wij hebben hiervoor scootmobiel mandjes voor achterop en een bagagekoffer.

Om uw scootmobiel zo lang mogelijk mooi en operabel te houden hebben wij een afdekhoes of een scooterhuif. Zo staat uw scootmobiel altijd beschut buiten. Heeft u ruimte nodig voor een zuurstoffles of heeft uw been ondersteuning nodig? Bij onze accessoires kunt u ook een beensteun en een zuurstoffleshouder vinden.

Daarnaast hebben wij de categorie reserveonderdelen. Hier vallen de scootmobiel acculaders en de scootmobiel banden onder. Zo kunt u altijd zorgeloos op pad met uw scootmobiel van PractiComfort!