Scootmobiel financieren

Een scootmobiel is een investering. Het kan voorkomen dat u deze investering niet direct kunt of wilt voldoen. Bij PractiComfort garanderen wij u dat we naar een andere betaaloplossing zullen zoeken zodat een scootmobiel financieren altijd mogelijk is.

Een scootmobiel financieren bij PractiComfort

Vaak is financiering voor 65-plussers niet mogelijk. Bij PractiComfort kunt u tot een maximale leeftijd van 75 jaar een speciale regeling treffen met Santander*. Zo is een scootmobiel financieren altijd mogelijk.

Een scootmobiel financieren bij Santander heeft de volgende voordelen:

  • Geen aanbetaling vereist.
  • Laag maandbedrag door gespreide betaling over 12-72 maanden.
  • Tussentijds boetevrij aflossen mogelijk.
  • Snel geregeld.

Heeft u nog vragen over de financiering van uw scootmobiel? Bel naar 0800 565 0800 (gratis nummer) voor meer informatie.

Advies op basis van 25 jaar ervaring

Wilt u een advies dat 100% is afgestemd op uw wensen en uw situatie? Onze adviseurs zijn ervaren specialisten. Zij zetten de voor- en nadelen van de verschillende merken en modellen objectief voor u op een rij. Het beste advies krijgt u thuis. We nemen meerdere scootmobielen mee en bieden u de mogelijkheid om te proefrijden in uw eigen omgeving. Gratis en vrijblijvend.

* Een niet-doorlopend kredietaanbod van Santander Consumer Finance Benelux B.V.. Toetsing en registratie BKR. Vraag uw adviseur naar de voorwaarden en standaard informatieblad. PractiComfort treedt op als vrijgestelde Bemiddelaar. Santander en PractiComfort geven geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financieel product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie.

Vraag nu gratis onze brochure aan

Wilt u meer informatie? We e-mailen u graag onze digitale brochure.

Ontvang de digitale brochure