PractiComfort team

Ouderen hun zelfstandigheid zo lang mogelijk laten behouden

Ouderen hun zelfstandigheid zo lang mogelijk laten behouden. Dat is wat oprichter Egbert de Groot voor ogen had toen hij PractiComfort begon. “Ik vond het verschrikkelijk om mijn oma ongelukkig te zien in een verzorgingshuis. Ze was afhankelijk geworden van anderen en zat de hele dag te wachten op een plaats waar ze helemaal niet wilde zijn."

Sinds 1992

Hij besloot dat dit anders moest kunnen en ging ervoor mobiliteitsproducten aan te bieden en de klanten helpen hiervoor te kiezen. In eerste instantie ging dit gepaard met veel adverteren om de producten bekendheid te geven, en de laatste jaren met de aandacht op keuze, advies, garanties en service. “In het begin wisten de mensen niet van de oplossing traplift of scootmobiel, nu wil de klant weten bij wie hij koopt en waarom”.

Nu, 27 jaar later

Is PractiComfort uitgegroeid tot een fabrikant onafhankelijke mobiliteitsspecialist met vestigingen in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Vrijheid staat voor Egbert nog steeds centraal; een enorme keuzevrijheid in producten en services.

U kunt bij PractiComfort rekenen op:

  • Groot assortiment, kwalitatief hoogwaardige producten
  • Meer dan 27 jaar kennis en ervaring
  • Fabrikant onafhankelijk advies met 3 offertes
  • Keuze in elke prijsklasse
  • Naar keuze 2, 5 of 10 jaar garantie op trapliften, huisliften en scootmobielen
  • Unieke garanties, zoals de terugkoopgarantie op trapliften en huisliften en omruilgarantie op alle voorraadproducten
  • Hoog serviceniveau: bij u thuis, door onze eigen technische medewerkers

Al 27 jaar

PractiComfort is al 27 jaar mobiliteitsspecialist. Met onze 285 medewerkers leveren wij iedere dag topservice aan onze klanten!

De vriendelijke klantendienst en ons eigen professionele serviceteam helpen u dagelijks om het product te vinden dat bij ú past. Dagelijks zijn er 40 medewerkers met plezier voor u op pad. Zij zijn speciaal opgeleid zodat ze u kunnen voorzien van de beste informatie. Zo geven wij altijd een fabrikant onafhankelijk advies.

Wij zijn pas tevreden als u dat bent!