Europa's grootste mobiliteitsspecialist, sinds 1990

GRATIS
terugbel service

Of bel voor advies: 071-7998221

Opvouwbare scootmobielen, vaste scootmobielen, speciale scootmobielen

Een scootmobiel dient zoveel mogelijk aan uw behoefte, wensen en eisen te voldoen. Een passende scootmobiel geeft meer rijplezier en zorgt voor veilige mobiliteit. Scootmobielen zijn er in alle soorten en maten. Ze verschillen onderling in o.a. snelheid, actieradius, draaicirkel en, niet te vergeten, het rijcomfort. Opvouwbare scootmobielen zijn kleine, lichte scootmobielen, die eenvoudig in de auto meegenomen kunnen worden.

Er zijn scootmobielen met drie en vier wielen. Deze hebben allemaal hun voor- en nadelen. Zo heeft een 3-wiel scootmobiel een kleinere draaicirkel en is een 4-wiel model stabieler te manouevreren. Geheel afhankelijk van uw persoonlijke situatie geven wij u advies over 3- of 4-wiel scootmobielen.

De actieradius van een scootmobiel is de afstand die u kunt afleggen met een volgeladen accu. Hoe groot die afstand is, hangt onder meer af van het soort wegdek, het weer en het totaalgewicht van de scootmobiel, bagage en uw eigen gewicht.

De snelheid van een scootmobiel varieert tussen 6 en 25 km per uur. Als u regelmatig grotere afstanden aflegt, kiest u waarschijnlijk voor een model met hogere snelheid dan wanneer u vaker dicht in de buurt en in winkels de scootmobiel gebruikt. U heeft ook een hogere snelheid nodig bij het meerijden met een fietser. De hogere snelheden vindt u bij de vaste scootmobielen.

Welke scootmobiel u ook kiest, bij PractiComfort zijn alle modellen standaard zeer compleet uitgevoerd.

Gratis Brochure Opvouwbare scootmobielen, vaste scootmobielen, speciale scootmobielen

Stuur mij een brochure Opvouwbare scootmobielen, vaste scootmobielen, speciale scootmobielen

Advies en/of Proefrit

Gratis en geheel vrijblijvende informatie. U hoeft alleen uw telefoonnr. en email op te geven (*).