Europa's grootste mobiliteitsspecialist, sinds 1990

GRATIS
terugbel service

Of bel voor advies: 071-7998221

PractiComfort | Nieuws

06 januari 2015
 

Mantelzorgers van het Jaar 2014 zijn bekend!

 
Wij kregen dit jaar veel aanmeldingen binnen voor de verkiezing Mantelzorger van het Jaar. Nominaties van verschillende kandidaten met ieder een bijzonder mooi verhaal. Hoewel het hierdoor enorm moeilijk werd om te kiezen, was onze jury toch genoodzaakt om een beslissing te nemen. Op 20 november werd Zahra Sabrgare (38) benoemd tot Mantelzorger van het Jaar en Marsha Hol (18) benoemd tot Junior Mantelzorger van het Jaar 2014.

Onmisbare bijdrage    


Als mobiliteitsspecialist hebben wij vaak te maken met senioren die afhankelijk zijn van mantelzorg. Deze bijzondere mensen treden vaak op de achtergrond terwijl ze wel een hele belangrijke zorgtaak binnen de maatschappij vervullen. Ze zijn onmisbaar voor de hulpbehoevenden die weinig hebben om op terug te vallen. De verkiezing van de Mantelzorger van het Jaar is een manier om Mantelzorgers meer onder de aandacht te brengen en in het zonnetje te zetten. Om deze reden hebben we ook dit jaar weer alle binnengekomen aanmeldingen een plekje gegeven op onze website www.mantelzorgervanhetjaar.nl

Zahra Sabrgare en Marsha Hol
 zijn Mantelzorgers van het Jaar 2014


mantelzorger-2014-zahralrTussen alle binnengekomen aanmeldingen is op donderdag 20 november Zahra Sabrgare uitgekozen als Mantelzorger van het Jaar 2014. Zij zorgt al enkele jaren fulltime voor haar gehandicapte zusje wie volledig afhankelijk is van zorg.

Als Junior Mantelzorger van het jaar 2014, werd gekozen voor de 18-jarige Marsha Hol die voor haar moeder zorgt die de ziekte van Parkinson heeft.
Beide Mantelzorgers hebben inmiddels hun prijs en certificaat overhandigd gekregen door dhr. Van Diest, Service Manager van PractiComfort

mantelzorger-2014-marshaGraag willen wij iedereen die een Mantelzorger heeft aangemeld nogmaals van harte bedanken voor het nomineren van zijn of haar kandidaat! 

 

Meer informatie

Meer informatie over deze verkiezing kunt u lezen op de speciale website www.mantelzorgervanhetjaar.nl

 
 
 
 
 
 
16 juni 2014
 

1500 likes bereikt op Facebook; winnaar sta-op-fauteuil Sunset E1 bekend!

 
sos_winnaar-bekend_sunset-e1_postWij hebben eindelijk de 1500ste like bereikt op onze Facebook pagina. Dat betekent dat wij één iemand blij gaan maken met de sta-op stoel Sunset E1! De winnaar van de Sunset E1 is mevrouw Blumers uit Friesland. 
 
Wij willen haar graag van harte feliciteren met het winnen van de prijs en wensen haar veel comfort toe met deze zeer praktische sta-op-fauteuil!
 
Tevens bedanken wij iedereen voor het liken van onze Facebook pagina. Blijf ons volgen voor meer leuke acties in de toekomst!
 
 
 
 
 
 
12 juni 2014
 

Megadeal WK; Samba 2 voor maar € 995!

 
scootmobielvandemaand_samba3Deze maand hebben wij een megadeal ter ere van de WK. Scootmobiel SAMBA 2 is alléén in de maand juni verkrijgbaar van € 1495 voor maar liefst € 995! 
 
Heerlijk op vakantie, een stedentrip of genieten van de Hollandse natuur?
Dan is deze scootmobiel bij uitstek ideaal. De SAMBA 2 is een lichtgewicht scootmobiel, uitermate wendbaar en past eenvoudig in iedere auto!
 
Wees er snel bij en profiteer van deze megadeal!
 
Tot eind juni kunt u profiteren van deze actie!

 

Brochure aanvragen

Stuur mij een brochure.

Vrijblijvende thuisdemonstratie, advies op maat en/of proefrit

Wij komen geheel vrijblijvende bij u thuis voor persoonlijk advies op maat:

U hoeft alleen uw telefoonnummer en email op te geven (*).

Offerte

Stuur mij een vrijblijvende offerte. U hoeft alleen uw telefoonnr. en email op te geven (*).

PractiComfort | Nieuws bestellen

Graag wil ik het product PractiComfort | Nieuws voor € plus €20 verzendkosten. (alle velden verplicht).