Nieuws

18 februari 2014


Beaufort 3 terecht bij winnaar!

Vanochtend is de opvouwbare Beaufort 3 geleverd bij de winnaar van de Facebook Like actie, de heer Blok uit Geldrop.
 
PractiComfort wenst hem nogmaals heel veel plezier met zijn nieuwe scootmobiel!
 
 
Zar Blok1
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
13 februari 2014
 

Prettig blijven wonen

Dit boek is een aanrader voor iedereen die wil lezen over prettig blijven wonen in het eigen huis!
 
Samenvatting: (zoals op de achterkaft)
Je huis is de plek om je veilig, ontspannen en 'thuis' te voelen. Geen wonder dat iedereen op hogere leeftijd het liefst in de eigen woning blijft, of - als dat echt niet kan - elders een huis zoekt waar hij comfortabel kan wonen, zonder verlies van vrijheid. Gelukkig vallen veel huizen aan te passen en zijn er tegenwoordig allerlei woonvormen speciaal voor senioren. Van woonzorgcomplexen tot aan serviceflats, kangoeroewoningen en seniorensteden toe. Maar Nederland is aan het vergrijzen en er is dus meer vraag naar deze woonvormen. Dit boek vervult een onmisbare gidsrol in dit spanningsveld. U leest hoe u bepaalt wat de beste keus is: gewoon blijven zitten of iets anders zoeken? Hoe zit het met de financiering? Waar moet je op letten als je een huis laat verbouwen? Welke regelingen zijn er om zelfstandig blijven wonen mogelijk te maken? En welke invloed heeft het Zorgakkoord van mei 2013 daarop? Nuttige informatie voor iedereen die prettig wil blijven wonen.
 
kaft1
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
6 februari 2014
 

Winnaar Beaufort 3 bekend!

Enkele dagen geleden hebben wij een like actie opgezet op de PractiComfort Facebook pagina. Op woensdag 5 februari bereikten wij de 500 likes wat betekent dat we de Beaufort 3 konden  verloten onder de 500 profielen. Vandaag is bekend geworden wie deze zeer handige, opvouwbare scootmobiel heeft gewonnen!

De winnaar van onze like actie is de heer Blok uit Geldrop. Wij willen hem graag feliciteren met deze mooie prijs en wensen hem veel plezier met zijn nieuwe scootmobiel! Wij bedanken iedereen voor hun like van de Facebook pagina.
 
Blijf ons volgen, want in de komende weken zullen andere acties volgen waarbij de likers nogmaals kans maken op een prijs!
 
foto (5)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
31 januari 2014
 

Like en deel onze Facebook pagina & maak kans op de Beaufort 3!

PractiComfort geeft een opvouwbare scootmobiel, de Beaufort 3 weg bij 500 likes van onze Facebook pagina!
 
Wat moet u doen om mee te doen?
Het enige wat u hoeft te doen om in aanmerking te komen voor een gratis exemplaar van de Beaufort 3, is onze Facebook pagina liken door op 'vind ik leuk' dan wel 'like' te klikken. Wanneer we de 500 likes hebben bereikt, verloten we de Beaufort 3. Eén van de 500 deelnemers maakt kans op deze prachtige prijs!
 
Neem de Beaufort 3 overal mee naartoe!
De Beaufort 3 is licht van gewicht en eenvoudig te demonteren en op te vouwen. Past in iedere auto! Deze opvouwbare scootmobiel is zeer wendbaar en daardoor ook geschikt om binnenshuis te gebruiken. Met een snelheid van 6 kilometer per uur geniet u van uw vrijheid om te gaan en staan waar u wilt!
 
Een uitstekende oplossing voor mobiliteit, eenvoudig transport en goede prestaties!
 
Klik op onderstaand plaatje en like onze Facebook pagina om ook kans te maken op deze fanstastische scootmobiel!
 
branding_LikeShareWin_beaufort3_nieuwsbrief
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
29 januari 2014

Vrijblijvend thuisadvies van PractiComfort zonder ergens aan vast te zitten!

Wanneer u een traplift overweegt is het raadzaam om u eerst goed te laten informeren door een ervaren deskundige over de mogelijkheden. Daarvoor bent u bij PractiComfort aan het juiste adres!
 
PractiComfort beschikt namelijk over ruim 20 jaar ervaring en meerdere ervaren adviseurs die u van A tot Z kunnen informeren over alles omtrent trapliften. Het bijzondere is dat dit gewoon bij u thuis kan!
 
Natuurlijk bent u altijd van harte welkom in onze showroom. Maar voor een adviesgesprek hoeft u niet per se naar Katwijk te komen. Wij bieden namelijk de gratis thuisafspraak aan, waarbij een adviseur van ons bij u thuis langs komt op een moment wanneer het u ook uitkomt. Tijdens dit gesprek kunt u al uw vragen stellen en krijgt u uitgebreid advies op maat. En dit alles is geheel vrijblijvend en kosteloos!
 
Wat houdt het gratis thuisadvies in?
• Een bezoek van één van onze adviseurs bij u thuis op een dag en tijdstip dat het u schikt
• Dit is mogelijk van maandag t/m zaterdag.
• Persoonlijk advies op maat
• Een vrijblijvende offerte
• Antwoord op al uw vragen omtrent trapliften
 
Wilt u gebruik maken van deze service van PractiComfort? Bel direct 071 - 799 82 00 voor een afspraak!
 
 
15 januari 2014

Een ritje op het oefenparcours van PractiComfort

Een scootmobiel is een ware uitkomst voor een ieder die moeilijk ter been is. Met een scootmobiel kan iemand die moeite heeft met lopen, heel eenvoudig zelf boodschappen doen, de hond uitlaten of een dagje erop uit. Veel mensen hebben echter nog nooit eerder een scootmobiel gereden en vragen zich af of dit mobiliteitsmiddel makkelijk te bedienen is. Gelukkig bestaat de mogelijkheid om een scootmobiel eerst uit te proberen in praktijk!
 
Als Nederlands grootste mobiliteitsspecialist biedt PractiComfort al ruim 20 jaar scootmobielen aan. Wij beschikken over deskundige adviseurs die u van A tot Z kunnen informeren over alles omtrent scootmobielen; van de zeer diverse modellen tot aan de eigenschappen en functies waarover een bepaald model beschikt. Daarnaast bestaat bij ons de mogelijkheid om een testrit te maken onder begeleiding van een adviseur. Op het beschikbare oefenparcours ervaart u zelf hoe het voelt om op een scootmobiel te rijden. Ook het parkeren kunt u hier uitproberen.
 
Op deze manier zult u zien hoe eenvoudig het is om een scootmobiel te besturen. Bovendien kunt u al uw vragen omtrent scootmobielen stellen aan onze adviseur.
 
Wilt u een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan contact met ons op zodat wij u verder kunnen informeren! Dat kan via telefoonnummer 071-7998221
 

13 januari 2014 

Mantelzorger van het Jaar 2013

PractiComfort organiseerde deze herfst voor de eerste keer de landelijke Mantelzorger van het Jaar 2013 verkiezing. Iedereen kon zijn of haar Mantelzorger hiervoor opgeven. In november 2013 werd door de redactie een winnaar bekend gemaakt aan wie de prijs en certificaat werden uitgereikt. Mevrouw Niewold uit Den Haag werd Mantelzorger van het Jaar omdat zij al 65 jaar voor haar zoon Paul zorgt. Afgelopen donderdag 9 januari werden zijn voor de tweede keer opgezocht door onze servicemanager Chris. 
 
Deze keer kregen mevrouw Niewold en Paul een mooie ingelijste foto van de overhandiging van het certificaat. Mevrouw Niewold had gezorgd voor thee en mergpijpjes. Ook de broer van Paul, Ton, was aanwezig bij dit gezellig middagje in de woonvorm in Rijswijk. 
 
mantelzorger2
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Aandacht voor mantelzorgers
De verkiezing werd georganiseerd in het kader van de Dag van de Mantelzorg dat op 10 november 2013 voor de 16e keer werd gehouden in Nederland. PractiComfort wilde graag haar steentje bijdragen aan deze bijzondere dag en riep daarom de landelijke verkiezing van de Mantelzorger van het Jaar 2013 in leven. De verhalen die de redactie binnenkreeg lieten nogmaals zien hoe waardevol een mantelzorger is voor een hulpbehoevende. En uiteraard ook dat er ontzettend veel waardering mag zijn vanuit de samenleving voor het werk dat mantelzorgers verrichten!
 

 

December 2012

Stichting Kienkeurig: scootmobielen voor Chojnice  Kienkeurig

Een gehandicapte inwoner van Chojnice is weer een stuk zelfstandiger geworden door de elektrische scooter van PRACTICOMFORT. Ook de elfjarige Sebastiaan kan tegenwoordig de wereld verkennen. De jongen, die lijdt aan progressieve spieratrofie, verplaatst zich nu ook op een elektrische scooter van PRACTICOMFORT.

Klik hier voor het originele artikel uit de nieuwsbrief van Kienkeurig

 

27-04-2012

BN'ers bij overhandiging scootmobielen 1335950550

KATWIJK - Tatjana Simic en Lee Towers waren afgelopen vrijdag te gast bij PractiComfort in Katwijk. Het bedrijf steunt de Zonnebloem met 70 scootmobielen, die vrijdag door directeur Egbert de Groot overhandigd werden aan Noud van Rooij, directeur van Nationale Vereniging de Zonnebloem.

"Ook ónze missie is mensen met een fysieke beperking te helpen actief en mobiel te blijven", aldus De Groot op de site van De Zonnebloem. Het gaat deels om opvouwbare scootmobielen, die meegenomen kunnen worden in de bus. "Het is belangrijk dat Zonnebloemvakanties betaalbaar blijven", aldus de Groot op zonnebloem.nl. "Zeker nu iedereen te maken heeft met forse bezuinigingen."
 
Het initiatief past in het beleid van PractiComfort om maatschappelijke doelen structureel te steunen. "We zoeken aansluiting bij organisaties die tegen eenzaamheid strijden", zegt De Groot. "Gek genoeg duurde het even voor we aan de Zonnebloem dachten. Ik associeerde hen vooral met de bootvakanties. Maar ze doen zó veel meer! En dat met beperkte middelen en vooral met héél veel vrijwillige inzet."
 
Het feestelijke moment werd gehost door Tatjana Simic en de bekende zanger Lee Towers zorgde ervoor dat tijdens de overhandiging ook op muzikaal gebied iets te genieten viel. Ook burgemeester Jos Wienen was van de partij.

(bron: www.nieuwsvanhier.nl)


 
31-08-2012

Scootmobiel Behendigheidswedstrijd Noordwijk 2012

Op donderdagochtend 30 augustus 2012 vond de Scootmobiel Behendigheidswedstrijd plaats op het Lindeplein in Noordwijk. De activiteit, die jaarlijks op dezelfde datum wordt georganiseerd door Oranjevereniging-Noordwijk Binnen, werd dit jaar voor de tweede keer gesponsord door PractiComfort.

scooterbehendigheidwedstrijd 3012Ook dit jaar was een hindernisbaan aangelegd van kiezels, water en andere attributen waarmee deelnemers op de proef werden gesteld in hun 'behendigheid' met een scootmobiel.  Op snelheid werd niet gelet; wel op de bekwaamheid waarmee bestuurders met hun voertuig omgingen. Opvallend is dat jaarlijks het aantal deelnemers voor dit evenement stijgt. Ook dit jaar waren en meer scootmobiel bestuurders die wilden mee strijden voor de hoofdprijs.

De ochtend verliep aangenaam en er gezellig. Een F7 scootmobiel en twee rollatoren werden aan het einde van de rit als prijs uitgereikt aan de 'bekwaamste' bestuurders van Noordwijk!
 


 
 

Brochure aanvragen

Stuur mij een brochure.

Neem nu contact op over Nieuws

 Nieuws  (Alleen telefoonnummer verplicht).

Advies en/of Proefrit

Gratis en geheel vrijblijvende informatie. U hoeft alleen uw telefoonnr. en email op te geven (*).

  • Informatie over de verschillende modellen, aflevering, instructie, service en onderhoud.
  • Exacte prijsopgave en het mogelijke belastingvoordeel.
  • Tevens kunt u de modellen van uw keuze onder begeleiding uitproberen.