Europa's grootste mobiliteitsspecialist, sinds 1990

GRATIS
terugbel service

Of bel voor advies: 071-7998221

Instapbaden, instapdouche, badliften

Een bad nemen of in bad gaan kan heerlijk ontspannen en zelfs therapeutisch zijn. Vaak schrijft een arts het nemen van een bad voor, om de spieren te ontspannen. Het bad wordt helaas ontweken wanneer in en uit bad stappen minder makkelijk gaat of onmogelijk wordt. Verhuizen wordt vaak gezien als de oplossing wanneer men het bad of de trap niet meer of minder makkelijk kan gebruiken. Waar wel rekening mee gehouden dient te worden is dat verhuizen veel geld kost. Daarnaast bent u weg uit uw vertrouwde omgeving. Een instapbad of inloopdouche installeren kost vaak aanzienlijk minder. En u kunt in uw eigen huis blijven wonen.

Een eenvoudige oplossing waarmee u uw huidige bad kunt blijven gebruiken is met een badlift. Een badlift wordt in het bad gezet en kan er eenvoudig uitgehaald worden. Hierdoor is het bad eventueel voor de overige bewoners zonder de badlift te gebruiken.  Badliften werken op waterdruk of een veilige accu.

De inloopdouche is een ideale douchecabine die eenvoudig te installeren is. Indien u de inloopdouche op de plaats van uw bad wilt wordt uw bad verwijderd. Op de plaats van het bad wordt de douche op de bestaande leidingen en afvoer aangesloten. Doordat de inloopdouche uit een complete cabine bestaat hoeft er geen tegelwerk vervangen te worden.

Als u graag een bad wilt hebben zijn er verschillende instapbaden waaruit u kunt kiezen. U opent de deur en stapt in bad. Eenvoudiger kan niet. Het instapbad wordt aangepast aan uw badkamer. Hiermee voorkomt u ingrijpende verbouwingen of sloopwerk.

Gratis Brochure Instapbaden, instapdouche, badliften

Stuur mij een brochure Instapbaden, instapdouche, badliften

Advies en/of Proefrit

Gratis en geheel vrijblijvende informatie. U hoeft alleen uw telefoonnr. en email op te geven (*).